Jangan suruh aku keluar dengan lelaki!

Assalamualaikum & Hai,

Janganlah suruh aku keluar ngn lelaki! Jangan paksa aku buat ini, sesungguhnya aku memang rasa hangin satu badan unless mood gatai aku naek, then dat one acceptable! Sesungguhnya saya memang xade hati mau keluar ngan kaum ini.

Maaf ye kaum2 lelaki sekalian. Bukan membangga diri atau sombong dengan mereka cuma aku terasa diri aku seperti kosong bila keluar dengan lelaki yang aku tak kenali. Even if aku kenal mereka pon terasa macam "malas ah!dok umah tgk tb pastuh masak lagi besh!"

Bila mereka2 tanya aku bila nak ada boypren. Jawapan ni aku bagi kt dorg "Saya lesbo" HAHA! sgt thrill kan jawapan aku.


Rasanya last kali aku keluar date ngn manusia bernama lelaki yakni lelaki yang aku baru kenal adalah dalam tahun lepas bulan 10. Bunyi macam lama. Memang lar lama. X penah ada rekod bersih sebigini!


Tapi jangan risau aku bkn lesbo, mata ni still lagi ada gam nak usha mamat2 kacak. HUHU! It just dat, belum sampai seru mahu berkenalan dengan lebey mendalam dengan manusia bernama lelaki. FULL STOP!


die lelaki yang aku surrender. HAHA!


p/s:pelisss temukan sy dengan Anthony Neely.klu die, date 100 kali sehari pon layan!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Naddia berkata...

oh. marila berlesbo

sy suke anda

anda cantek

shaerin berkata...

ehehe , tak perlu keluar if dipaksa .
keluar kalau dipaksa tak best .
biarlah dengan rela haty :)

melle amir berkata...

ada peristiwa berdarah dengan lelaki ke sampai nampak trauma ? hee

HATYCIKNUURUL berkata...

errr,nmpk cm hatiku telah disakiti je sblm ni by lelaki,.huhu,.sabarla,.CN pon xsuke kluar ngan lelaki yg xkenal,.huh,.las nak tau bile?,.bulan 8 taon lpas,muahaha,.

yaya berkata...

naddia: marilah kite kapel. sy pon suke anda. awat anda comel sgt aih?!
shaerin: huhu, betol 2! ati kene ikhlas kn.
melle: bedarah jiwe dan rage melle. igt sampai mati kot. HUHU!
CN:muahaha! kite geng lar CN! kisah lame. tapi igt sampai bile2.

cikcleopatra berkata...

gatai na!!!!!weh penang nnt aku ade mase aku buat kan header baru..wink2..keke.

cik fai berkata...

hahahahaha.. tak aci kan. kate tak nak keluar ngn lelaki.
yang ini laju saje........... huhuhu :)

Catat Ulasan