~My Best Fren Engagement ~

Assalamualaikum & Hai,

Lama gile rasanya x update ini belog. Lappy aku rosak, kat opis agak bz few months. Bersawang, berlipas, bertikus, bersegala-galanya lah! HUHU!
Sebenarnya, agak bz utk arini. Tapi aku nak update lelaju konon nak buat entry baru. Nak bagi cukup syarat apabila anda ada belog. HUHU!
Banyak gak sebenarnya aku nak story, but for this moment meh aku nak kongsi cite my best fren engagement. Walaaaa! Tunang dah kawan aku sorang ni. Masuk deni, 3 org kawan baek aku dh tunang Aku? Hmmh. dok amik berkat tak abis2, jodohnya belum jgk smpai. Sob2. Takpe2. Ada jodoh i'allah takkan ke mana.

Kawan baek aku ni nama dia ERNA NADIA BT NORDIN. I guess i'm spelling the rite her father's name. HUHU! Kawan baek aku since aku kecik lagi. Kitorang tadika, sekolah rendah bestie kamceng. Sampai sekolah menengah dah kurang sket, then after PMR, she go to MRSM. Budak pandai kot. Aku je yang agak tercorot. HAHA! After SPM she further to Russia. Sampai sekarang, next year abis. But gatai sangat dah, tunang dulu after she finished maybe kawen. Btw, congrates kawan! Sayang toeik sampai mati!

So guys, lets cekidout the pic2 taken by me. Taken by photographer tak sempat nak amek sebab die pakai DSLR. HUHU!

she said she hates her hand. aku ckp. besa lar tgn doc. HUHU!

flying kissssss!

hantaran. lawa. tapi aku tak tolong buat pon. 

buah sedia untuk dijamah =P

bunga ini sangat cantek hokeh!

her day, n she look so beautiful <3

erna nadia bt nordin. maaf dia sudah berpunya. 

meet arina & datuk siti. mein2 ka muka membe aku cm datuk siti kan. HAHA!

DATUK love DATIN. harap kamu berdua kekal bersama selama-lamanya

tuan mia cam kena lar amik gambar. kata amik berkat kan. 

Mesej dari seorang sahabat. - Erna, cam tak caya plak ang dah tunang, dan tak dan. dah jadi tunangan orang. Untuk semua kepahitan yang ang lalui, aku harap inilah kemanisan yang sebenarnya untuk ang. Aku harap Aril boleh jaga ang dunia dan akhirat. Walaupun dia sangat kecik dan dah seperti merangkap adik ang , aku percaya pada kebolehan dia. Hope korang kekal dunia akhirat, dan sampai ke jinjang pelamin. I wish u all da best and be happy in ur life with him. Aku sedey sebenaqnya ni. Kawan2 aku suma dah betukaq title. Chek ja belum lagi. If Awal Ashari tak jadi ngan Scha, aku ingat ang tak yah tunggu dia. Silalah pass kat aku.MUAHAHAHA! I love u my fren . may our friendship last forever. with love to the love! 






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

nur berkata...

hi...blog walking here...singgah r blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg...

Catat Ulasan